BC Forwards

BC Forwards Cup 2019 alagrupimängude kokkuvõte – C-alagrupp!

11.mail algusega 10.00 alustati korraga neljal väljakul BC Forwards Cup 2019 alagrupi mängud!

Alagrupid olid jaotatud väljakute kaupa sedasi, et A-alagrupp mängis väljakul, B-alagrupp väljakul, C-alagrupp väljakul, ning D-alagrupp pidas lahinguid väljakul.

A-ja B-alagrupimängude tulemused juba eelpool välja toodud, nüüd on aeg C-alagrupi käes.

väljakul toimunud C-alagrupi avangu tegid veel ühed turniiri debütandid. Palju debütante sel aastal.

Lääne-Virumaalt kohale sõitnud BC Agrimet kohtus pealinna südamest teekonda alustanud Keskturu Kossuklubi. Lahtine mäng, ja palju korve, mille lõpptulemuseks oli turniiril harva esinev viik. Ehk siis meeskonnad said kohe debüütmängus mõlemad punkti kirja. Mängu tulemus 25-25.

Alagrupi teises mängus kohtusid teadaolevalt kõik 8 aastat kaasa tegev LakiLakid meeskond, kes katsus rammu ka viimasel ajal tiheda turniiri külastava meeskonna, BC Connectioniga. Võiks öelda, et päeva esimene üllatus oli sündinud, kui õnnekütid pidid Rainari ja Co-le alla vanduma. Mängu tulemus 17-21.

Kolmas mäng BC Agrimet ja LakiLakide vahel tahtis vägisi järjekordne üllatus eelmise varjutada, kui Lääne-Virumaa poisid koos turniiri vanima mängijaga olid valmis õnneküttide õnne nurjama. Siiski sai enne mänguaeg otsa, ja BC Agrimet pidi LakiLakide paremust tunnistama. Mängu tulemus 17-18.

Alagrupi neljandas mängus testisid üksteise võimeid Keskturu Kossuklubi ja BC Connection. Vastased väärisid teineteist absoluutselt. Kuni viimase minutini oli selgusetu, kes võidab. Siiski pidid keskturulased “ühendmeeskonnale” napilt alistuma. Mängu tulemus 23-25.

Eelviimases alagrupimängus olid pearollis BC Agrimet ja BC Connection. Kuna meeskonnad omavahel ajaloos kohtunud polnud, siis olid mõlemad teadmatuses vastase trumpidest. “Surmagrupi” järjekordne võrdne mäng oli tõsiasi. Lääne-virulaste jaoks oli see alagrupis juba teine viik ühe napi kaotuse kõrval. Mängu tulemus 20-20.

Selle alagrupi mängud lõpetas vastasseis Keskturu Kossuklubi ja LakiLakid meeskondade vahel. Keskturulased ei saanud esimesel 10-mnel minutil end korralikult rünnakul käima, ja samas kaitses kärises, ja õnnekütid said piisava edu sisse. Ja kuna teisel poolajal oli võrdne-võrdsega mäng, pidid keskturulased tunnistama õnneküttide võitu. Mängu tulemus 23-30.

C-alagrupi lõpptabel:

1. BC Connection – 7 punkti, 2. LakiLakid – 6 punkti, 3. BC Agrimet – 2 punkti ja 4. Keskturu Kossuklubi – 1 punkt. Konkurentsitult tasavägiseim alagrupp, kus parim korvidevahe oli +6, ja tagasihoidlikum korvidevahe -9.

Lootused karikat pea kohale tõsta säilisid seega BC Connectionil ja LakiLakidel, esimest korda turniiril osalenud BC Agrimet ja Kesktutu Kossuklubi aga said võimaluse debüütaastal ammutada lisakogemusi 9-16 kohamängudel.